Gennem den samme ven på Mauritius mødte Østergaard også Dr. Sham. Eller Sham Sunder, som han retteligt hedder.

En indisk forretningsmand, som beskæftiger sig med den såkaldte Vastu-teknik, som handler om at indrette rum i overensstemmelse med naturen. Så energierne i rummet bliver positive.

- Du kan kalde det geobio-videnskab. Det handler om afstemning af dig selv i forhold til naturen. Opholder du dig og arbejder du på et Vastu-bestemt sted, vil din krop være i balance, og du opnår fred, lindring, harmoni, lykke og stor fremgang, siger Østergaard, som i første omgang lod Dr. Sham indrette kontoret på Østerbro. Det resulterede ifølge Østergaard i, at det nu er slut med migræne på arbejdet.

- Før ommøbleringen havde jeg tit migræne, og kunne ikke tåle dagslys. Og min tunge kunne svulme op. Alt det er slut nu, siger Østergaard og peger på et par små messing-plader med inskriptioner, en lille model af et tempel og nogen små figurer, som det eneste synlige bevis på Dr. Shams arbejde i kontoret.

Messingpladerne må gerne fotograferes, mens det ikke er meningen, at templet og de små figurer må foreviges på fotografi.