Hvis man skulle kåre det flotteste stadion i den bulgarske 2. division, ville Ikast Stadion have en rimelig chance for at vinde.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Men nu spiller uldjyderne ikke i den række - heldigvis. Til gengæld spiller de i den bedste danske række, SAS-ligaen, og her vinder de ingen præmier med det anlæg.

Måske kan de omvendt vinde nogle kampe, fordi de primitive forhold skræmmer gæsteholdene allerede før kampstart. Det gammeldags stadion ligner sig selv fra dengang for 50 år siden, hvor legendariske Chr. Mosegaard førte an i den tekniske fodboldvals, som gav Ikast-holdet kælenavnet »de jyske ungarere.«

Det betyder stjernerne

6 stjerner: En kamp på højeste niveau

5 stjerner: God kamp med høj intensitet

4 stjerner: En kamp over middel

3 stjerner: En kamp under middel

2 stjerner: Svag kamp på skuffende niveau

1 stjerne: Møgkamp

  • FCM-Esbjerg 2-0

    Har du kommentarer til B.T.s journalist ved denne kamp, så send en mail til:

    IB PILEGAARD

    Giv selv kampen stjerner:
  • Der burde være gjort noget for mange år siden. Det gør man ikke, for et nyt stadion er på vej i Herning, og så vil det være penge ud af vinduet at forbedre Ikast Stadion.

    Men er det egentlig en holdbar argumentation? Det nye stadion bygges af Messecenter Herning, prisen er 80 mio. kr., og FCM bliver lejer.

    Første spadestik tages 2. april 8.30, og så skulle det være fiks og færdigt præcis et år senere. FCMs ledelse regner med, at det nuværende tilskuersnit på 3.000 kan hæves til 5.000, for de lækre faciliteter gør, at mange vil købe sæsonkort.

    Og måske vil folk ligefrem lave en familie-udflugt ud af det ved at tage en tur på det nye stadionanlæg.

    Det gør de ikke nu.