Der er en ting om vores fremtid, vi ved med sikkerhed, vi bliver ældre.

Der er mange der ser meget ældre ud, end de rent faktisk er. Det er dog muligt at komme til at se yngre ud. Men hvordan? Vi har samlet 5 tips, der kan få dig til at se 10 år yngre ud. Det er ikke helt tilfældigt at en 60 årig kan ligne en 40 årig. Det er heller ikke tilfældigt at en 20 årig kan ligne en 35årig. Det handler om at pleje din krop og dig selv.

Læs mere på made4men

1. Pas på dit hår

Håret er et af de første steder, hvor man begynder at se ældningsprocessen. Du taber hår og dit hår bliver tyndere. Der findes heldigvis nogle produkter, der sætter en stopper for hårets ældningsproces, dette hjælper dig med at se yngre ud i flere år end moder natur ønsker det. American Crew har i 2010 introduceret American Crew Hair Recovery serien, derudover er Cutrin Bio også et godt bud til såvel mænd som kvinder.

Læs mere her

2. Vitaminer

Ved at spise mange vitaminer, så hjælper du din krop med at yde dens bedste. Desuden afhjælper vitaminer problemet med døde hudceller, og giver din hud en forfriskende opløftning. Spis derfor masser af frugt og grønne sager. Hvis din kost ikke er helt varieret nok kan du også vælge at supplere med vitamin piller.

Læs mere her 

3. Eksfoliering

Endnu et godt trick til at fjerne døde hudceller, så din nye og yngre hud fremstår frisk. Der findes nogle produkter, der hjælper dig med fjernelsen af døde hudceller, så du kan se yngre ud igen. Det du skal lede efter er en ansigtsscrub, et sådan produkt indeholder små partikler som renser huden for døde hudceller. Ole Henriksen har lavet et rigtigt godt produkt med deres Ole Henriksen New Beginning Skin Scrub, i den lidt biligere ende kan Jack Black Face Buff Energizing Scrub anbefales. Det vigtige når du bruger en ansigtsscrub er du kun anvender den en gang om ugen, da din hud ellers kan lide overlast.

Læs mere her 

4. Barberingsudstyr

Mange mænd har taget den billige løsning, der i sidste ende har voldt dem problemer. Dit barberingsudstyr skal være tip top, derfor anbefaler vi genanvendelige skrabere og barberskum/barbergele der passer til din hud. Ved at beskytte huden under barbering, så kan der skrabes nogle år af på dit udseende. Sørg derudover altid for at bruge et skarpt barberblad. Gillette leverer nogle af de bedste skær på markedet, og hvis du vælger at anvende en RazorPit med din skraber vil du kunne holde dem skarpe meget længe. Har du meget sensitiv hud, kan det være en fordel at anvende en barberolie før barbering under din barberskum. På den måde kan du undgå svie og røde knopper efter barbering.

Læs mere her

5. Øjencreme

De sorte render under øjnene og rynkerne under øjnene kan sagtens behandles. Det handler om at bruge en øjencreme der fugter den tynde hud ved øjnene. TIl rynker og render under øjnene har Anthony lavet et rigtigt godt produkt med deres Anthony Continuous Moisture Eye Cream. Til trætte øjne og poser under øjnene har Biotherm Homme lavet et godt produkt Biotherm Homme High Recharge Yeux.

Læs mere her