Grand Prix-vinder Emmelie de Forest kan godt lide at følge med, når de danske drenge spiller store kampe.
Grand Prix-vinder Emmelie de Forest kan godt lide at følge med, når de danske drenge spiller store kampe. Foto: Liselotte Sabroe
Håndbold er ikke det første, den 19-årige Emmilie de Forest har tænkt på i dag. Efter sin store sejr i dansk Melodi Grand Prix lørdag aften, lever hun stadig i en boble af træthed og sejrsrus. Men hun håber alligevel, at de danske drenge tager guldet, som hun netop har gjort.

Sangfuglen vil ikke nævne konkrete spillernavne, hun ikke kan lade være med at kigge lidt efter, men hun kan dog afsløre, at hun er mere til håndbolddrenge end fodbolddrenge.

- Der sker bare mere, når det er håndbolddrengene, der spiller. Der er mere action i håndbold, så det kan jeg bedst lide at se, siger hun, men indrømmer samtidig, at hun ikke er en dedikeret håndboldfan.

- Jeg ser ikke så forfærdelig meget håndbold, men når de spiller vigtige kampe som EM eller VM, synes jeg, det er meget sjovt at følge med, siger hun.

I dag bliver der dog problemer med at nå det. Da kampen gik i gang, sad vinderen nemlig klar ved tasterne for at svare på spørgsmål fra bt.dks læsere. Og efter en travl dag med interviews og en lang køretur fra Boxen i Herning til København, skal Emmilie de Forest hjem og slappe af.

Er du ked af, at du ikke får set kampen?

- Skal jeg være helt ærlig? Nej, smiler hun forlegent, men ønsker alligevel de danske drenge alt det bedste.

- Jeg håber, de vinder og får en lige så travl dag i morgen, som jeg har selv har haft dagen derpå. For det er det hele værd.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.