Nordjyllands Politi undersøger et mistænkeligt dødsfald i byen Oue ved Hobro. Det er lige nu ikke muligt at køre gennem byen.

Sagen drejer sig om en polsk mand, der blev fundet livløs på en adresse i Oue tirsdag morgen.

Jens Levorsen, der bor 100 meter fra stedet, fortæller, at han fik en alarm som hjerteløber klokken 06:40. Han løb derhen med en hjertestarter, men fandt umiddelbart ikke nogen syge.

»Dem jeg kom i snak med, de var lidt passive. De viste mig ikke noget, og jeg skulle ikke rigtig gøre noget,« fortæller Jens Levorsen.

Han fik så øje på en livløs mand, der lå mellem nogle træer ind mod skellet til naboen. En anden mand var i færd med at give ham hjertemassage, og inden Jens Levorsen kunne nå at foretage sig noget, kom Falck og tog over.

Da politi og ambulance ankom til stedet, fandt de ifølge Nordjyllands Politi en mand, der var livløs og havde skader i hovedet.

Der er tale om en polsk mand bosiddende i Oue, og på adressen befandt der sig også adskillige andre personer, som nu er anholdt.

»Der befandt sig ni personer på samme adresse som afdøde, som nu er anholdt, da politiet betragter omstændighederne omkring dødsfaldet som mistænkelige. Det er vores opfattelse, at der i løbet af natten har været drikkelag på den aktuelle adresse,« udtaler vicepolitiinspektør Christian Toftemark, Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Naboer i den lille by fortæller til B.T., at politiet er massivt til stede med seks - syv patruljebiler. Ifølge naboerne blev manden fundet i byens gamle købmandsgård, hvor der nu bor et større antal polske vejarbejdere, som arbejder for et asfaltfirma.

I forbindelse med efterforskningen har politiet afspærret et større område i Oue by. Det er derfor ikke muligt for trafikanter at køre gennem byen.

Det er endnu ikke klarlagt, hvordan den afdøde mand havde pådraget sig sine skader, hvilket politiet nu er i gang med at undersøge.