En mand i 20'erne ligger lige nu på operationsbordet, efter han blev udsat for et voldsomt overfald på en adresse i Rødovre i nat. Mindst fire personer er blevet anholdt for overfaldet, to af dem efter en vild biljagt hvor to patruljebiler blev påkørt.

- Lige nu er det hele lidt kaotisk, alle løber rundt og forsøger at få et overblik, siger efterforskningsleder ved Vestegnens Politi, Steen Ørskov til Bt.dk tirsdag morgen.

Kl. 03.29 i nat får politiet en anmeldelse om et overfald på en adresse i Rødovre, og da et par patruljevogne er i nærheden, ankommer politiet hurtigt til stedet.

Her anholder betjentene to personer, mens to patruljer sætter efter en sort Opel Omega, hvor yderligere to personer og offeret befinder sig. 

-Det udvikler sig til en ret voldsom jagt igennem Rødovre til Vanløse og tilbage til Rødovre, hvor flugten på Mariehøjvej får en voldsom afslutning. Først strejfer den en patruljevogn og rammer efterfølgende en anden, hvorefter flugten så stopper, fortæller Steen Ørskov.

Offeret, en mand i 20'erne, havde fået bank var blevet tildelt flere knivstik.

- Han er temmelig ilde tilredt, og vi ved endnu ikke om han overlever, siger Steen Ørskov.

En betjent kommer lettere til skade, da flugtbilen rammer patruljevognen, og han er ifølge Steen Ørskov temmelig chokeret over den voldsomme biljagt.

Politiet har endnu ikke klarhed over motivet til overfaldet, men beskriver det umiddelbart som forsøg på manddrab. Der er heller ikke klarhed over, hvorfor offeret var med i flugtbilen, da den kørte fra gerningsstedet.

Ved du noget? Har du billeder? Kontakt bt.dk på 1929@bt.dk