Mandag aften blev en 27-årig kvinde og en 10-årige dreng udsat for et særdeles groft røveri i Haslev på sydsjælland omkring 21.35. Kvinden og drengen blev opsøgt af en mand, der truede de to med en kniv.

Gerningsmanden åbnede bilens venstre bagdør og satte sig ind på bagsædet. Herfra truede han kvinden med en kniv, og sagde, at der var tale om et røveri. Han beordrede kvinden til at køre fra stedet, oplyser Sydsjælland og Lolland Falsters Politi, der ser meget alvorligt på sagen.

- Det er meget groft, at blive kørt rundt i en time og blive beordret til at hæve penge, forklarer vicepolitiinspektør Søren Ravn Nielsen.

Gerningsmanden truede kvinden til at køre til Møns Bank i Kongsted, videre til Nordea i Rønnede og senere til Sjællandske Bank i Næstved, hvor han beordrende hende til at hæve kontanter, mens den 10-årige dreng var fanget i bilen med gerningsmanden. Både kvinden og drengen er efterfølgende blevet vejledt i, hvordan de kan få hjælp ovenpå oplevelsen.

- Hun er fysisk uskadt. Men hun er utrolig chokeret ovenpå oplevelsen, og det er det samme med drengen, siger Søren Ravn Nielsen fra Sydjælland og Lolland Falsters Politi.

Kvinden nåede at hæve 8000 kroner i kontanter, inden gerningsmanden stod af ved Rådmandshaven i Næstved omkring 22.40 mandag aften.

Politiet leder efter vidner, der har sat noget mandag aften mellem 21.15 og 21.45 ved Netto på stationspladsen i Haslev. Kvinden kørte i en sort Skoda Citigo.

Gerningsmanden beskrives som mand, cirka 30-35 år, cirka 180 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden. Han var iført sort jakke med hætte, mørke benklæder og mørke sko. Han medførte en sort rygtaske, oplyser Sydsjælland og Lolland Falsters Politi, der kan kontaktes på 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.