Den berygtede bandeleder Abderozzak Benarabe, til daglig kaldet Store A, har samlet op mod en halv million kroner sammen i det kriminelle miljø på Nørrebro.

Penge der siden blev investeret i udstyr til de syriske oprørere i den islamiske gruppe Ahrar al-Sham.
Hvorefter udstyret blev smuglet ind i det krigshærgede land af blandt andet Benarabe selv. 

Det fremgår af anden del af DR-dokumentaren Fra 'Bandekrig til Jihad', der er tilrettelagt af journalisten Nagieb Khaja.

Store A tog sidste år til Syrien for at kæmpe på oprørernes side mod Assad-regeringen. Efter eget udsagn for at sone 'alt det lort jeg har lavet i mit liv', som han siger i dokumentarens første del.

I del 2 er Store A med ved alvorlige skudvekslinger mellem gruppen Ahrar al-Sham og syriske regeringstropper.
 
Her ser man blandt andet en maskingeværskytte fra den islamiske gruppe blive skudt, og man ser døde og sårede, der får sporadisk førstehjælp, hvoraf nogle af dem udånder for åbent kamera i nogle usædvanligt barske scener.

Efter kamphandlingerne tager den dansk-marokkanske bandeleder hjem til Nørrebro i København, hvor han opstøver kontakter fra det kriminelle miljø, han havde lovet Gud at holde sig fra, for at sone sine forbrydelser.

Blandt dem indsamler Store A blandt andet kikkertsigter til både rifler og AK-47-maskinpistoler, skudsikre veste samt tæpper og nødhjælpskasser.

Abderozzak Benarabe siger selv i dokumentar-filmen, at der er udstyr for mellem en kvart og en halv million danske kroner, som Store A smugler til Syrien i tre biler, hvor de bliver afleveret til oprørerne.

I følge BTs oplysninger lykkedes det bandelederen, at samle omkring 90.000 dollar sammen i Danmark. Hvilket svarer til lidt over en halv million kroner.

Instruktøren Nagieb Khaja har tidligere fortalt, at han er vidende om, at Store A har været til 'en forebyggende samtale' med Politiets Efterretningstjeneste (PET) efter han er kommet hjem fra Syrien.

PET er angiveligt nervøse for, at danskere der tager til Syrien kan udgøre en terrorfare efter de har deltaget i den syriske borgerkrig på islamiske gruppers side.

Københavns politi oplyser til BT, at Abderozzak Benarabe er efterlyst for vold mod en kvinde på Nørrebro. 
Ifølge BTs oplysninger skulle volds-episoden angiveligt være sket i maj 2013, altså efter Store A sidste gang returnerede fra Syrien, hvor han har været i alt tre gange.

BT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Abderozzak Benarabe, der menes at befinde sig i udlandet.

Anden del af 'Fra Bandekrig til Jihad' kan ses på DR2 tirsdag 17.september 22.00.