Vejlegårdens Amin Skov forlader arbejdsretten efter kendelsen torsdag den 29. november. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2012)
Vejlegårdens Amin Skov forlader arbejdsretten efter kendelsen torsdag den 29. november. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2012) Foto: Keld Navntoft
Hos 3F i Vejle er man chokeret over, at høre hvad der er sket med restauratør Amin Skov, der i nat blev fundet bevidstløs og forbrændt efter en brand i restaurant Vejlegården. 

- Jeg har godt hørt det, og jeg håber virkelig ikke at der er sket ham noget, lyder det fra Henning Troelsen, der er gruppeformand hos 3F i Vejle.

For selvom tonen har været hård i den månedlange konflikt mellem 3F og Vejlegården, efter Amin Skov nægtede at tegne overenskomst med 3F, så tager man i 3F afstand fra alle former for lovbrud. 
 
- Det siger sig selv, at vi tager klart afstand fra den slags her. Vi holder selvfølgelig vores konflikt med restauranten indenfor lovens rammer. 

Sydøstjyllands Politi arbejder i øjeblikket på højtryk for at finde ud af, om branden var påsat eller ej. Restauratør Amin Skov er uden for livsfare, men er blevet forbrændt i hovedet og på kroppen, og har modtaget behandling for røgforgiftning på intensivafdelingen på Vejle Sygehus. 
 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.