100 gæster var fredag eftermiddag på plads i kirken, da sangerinden Julie Berthelsen blev smedet sammen med sit livs kærlighed, håndboldspilleren Minik Dahl Høegh.

Parret sagde ja under en ceremoni, som hun havde sat sit helt eget musikalske særpræg på.

»Jeg går ind til sangen 'The Rose'. Den bliver fremført af to dejlige sangerinder og en guitarist i kirken,« sagde hun til B.T., da vi snakkede med hende fredag morgen inden vielsen.

»Når vi går ud, bliver det lidt mere festligt med Stevie Wonders 'Signed, Sealed, Delivered',« sagde hun med et grin.

Også parrets to børn, Casper og Sia, spillede en stor rolle under ceremonien, som foregik i Solrød Strandkirke.

»Vores lille pige er brudepige, og vores søn er både best man og ringbærer. Casper er pavestolt og tager det meget alvorligt, for han ved godt, hvor stort det er. Vores datter er kun tre år, og hun er mest af alt betaget af sin kjole,« lød det fra den 40-årige brud.

Da brudeparret og gæsterne forlod kirken, var der igen et musikalsk indslag ved Rasmus Lyberth, som sang en grønlandsk kærlighedssang.

Både Julie Berthelsen og den nyslåede ægtemand stammer fra Grønland.

Julie og Minik var godt kørende, da de skulle fra kirken i Solrød til Køge for at fortsætte festlighederne på Hotel Comwell. (Foto: Nikolai Linares)
Julie og Minik var godt kørende, da de skulle fra kirken i Solrød til Køge for at fortsætte festlighederne på Hotel Comwell. (Foto: Nikolai Linares) Foto: Nikolai Linares
Vis mere

Parret kørte efter vielsen til Køge for at fortsætte festlighederne med de mange indbudte gæster på Hotel Comwell.

»Det er et utroligt smukt sted,« siger Julie Berthelsen.

Sangerinden og håndboldspilleren har været forlovet i to år, og der har derfor været masser af tid til at planlægge den festlige dag ned til mindste detalje. Men der var alligevel lidt plads til nerver hos den kendte sangerinde inden brylluppet.

»Vi har glædet os længe, men nu er jeg egentlig bare nervøs,« fortalte hun til B.T.

I modsætning til andre kendisbryllupper mødte der ikke en overflod af kendte mennesker op til Julie Berthelsens store dag. Dog var kendte ansigter som Jim Lyngvild og Søs Fenger til stede.

»Vi har valgt at holde en fest for familie og nære venner. Søs Fenger er inviteret, fordi vi er blevet så tætte, at hun er en del af familien nu. Jeg har kendt hende siden tidernes morgen. Vi har lavet sange sammen og rejst meget i forbindelse med velgørenhedsarbejde. Vi er nu så gode veninder, at hun er som en søster for mig,« siger Julie Berthelsen.

Allerede lørdag sætter hun sig i et fly sammen med ægtemanden og sætter kursen mod Sardinien, hvor han friede til hende for to år siden. Men de bliver ikke alene på bryllupsrejsen.

»Vi har jo stadig børn, så de skal selvfølgelig med. Og så rejser min søster og hendes familie samt mine forældre med.«

Julie og Minik har dannet par siden 2008.

Andre læser også