I klippet over artiklen afslører Fie Laursen en hemmelighed under sit ophold på årets 'Paradise Hotel'.

Bloggeren og reality-stjernen Fie Laursen skal snart igennem en brystforstørrende operation.

Det afslører hun med et Instagram-billede, hvor hun skriver, at skønhedsoperationen skal finde sted 7. maj på privathospitalet Nygart.

Fie Laursen, som snart er aktuel i reality-programmet 'Divaer i junglen', afslører over for BT og metroxpress, at der er tale om en kraftig forøgelse af hendes brystvolumen.

»Jeg får nok sat implantater på 400 ml ind. Lige nu er min størrelse B75 på en god dag. Jeg ved faktisk ikke, hvad min størrelse bliver efter implantaterne«, siger hun.

Selv om hun i offentligheden er kendt for at have en ukuelig selvtillid, afslører Fie Laursen, at hun får lavet brystoperationen, fordi hun ikke er tilfreds med sin krop, som den ser ud nu. Det mener hun, at større bryster kan lave om på.

»Det er noget jeg har ønsket mig siden jeg var helt lille - jeg er fascineret af store bryster, og glæder mig til at blive 100 procent tilfreds med mig selv«, lyder det fra Fie Laursen.

En, der til gengæld ikke er tilfreds, er hendes kæreste Frederik. Han synes tværtimod, at det er en dårlig idé.

»Frederik prøver at tale mig fra det. Han elsker mig naturligt. I starten var det svært at vide, at min kæreste ikke kunne lide det, men nu prøver han af støtte mig, fordi han ved, det vil hjælpe på min selvtillid. Men ja, han vil ikke have det - men jeg gør det for min skyld«, siger hun til BT og metroxpress.

I kraft af sin berømthed og store aktivitet på YouTube og sociale medier, har Fie Laursen fået en stor fanskare blandt helt unge piger. Derfor spurgte vi, om hun føler sig som et dårligt forbillede for dem, når hun får lavet større bryster for at styrke sin selvtillid.

»Det er hverken unormalt eller usundt eller farligt at få lavet bryster, hvis man får det lavet et godt sted. Jeg synes, vi lever i et årti, hvor der hverken er undertrykkelse eller generelt bliver kastet fordømmelse over kvinder. Jeg synes, man skal gøre det, der gør en lykkelig. Min brystoperation bliver ikke det sidste heller. Jeg viser mine fans at man skal gøre det, der gør en lykkelig og selvsikker, for sig selv og ikke for andre - så når de er over 18 kan de selv tage et valg«, siger Fie Laursen.