Så er det atter engang blevet tid til saftige fodboldrygter.

Real Madrid er nået til enighed med Eden Hazard om de personlige vilkår for en kontrakt, og kongeklubben håber nu på, at de kan hente belgieren til sommer. (AS)

Neymar fortæller, at han godt kunne se sig selv spille i Premier League en dag. (YouTube)

Wolverhampton er ivrige for at hente Shoya Nakajima i Portimonense til januar. Men også Leicester og Southampton er interesserede i japaneren. (Mail)

Foto: VALERY HACHE
Vis mere

Arsenal-manageren Unai Emery overvejer at hente Wesley Moraes i Club Brügge til januar, men han vil få kamp af Fiorentina og Valence. (Sun)

Aston Villa er favoritter til at hente Tom Heaton i Burnley, hvor målmanden kun er tredjevalg. (Mirror)

Leeds er på udkig efter en ny målmand, men Marcelo Bielsa udelukker, at Tome Heaton er en af mulighederne. Samtidigt har der været rygter om Freddie Woodman fra Newcastle, men de passer heller ikke, slår han fast. (Mirror)

Cardiff overvejer at skrive under med Jordon Mutch. Crystal Palace-spilleren er for tiden udlejet til Vancouver Whitecaps i MLS. (Sun)

Foto: IAN LANGSDON
Vis mere

Lyons ejer vil gerne have Nabil Fekirs fremtid på plads, efter hans Liverpool-skifte faldt sammen i sommer. (Le Progres)

Irlands nye landstræner Mick McCarthy vil prøve at overtale West Ham-talentet Declan Rice til at stille op for de grønblusede. (Telegraph)

Gianluigi Buffon tror ikke på, at Edinson Cavani til tage tilbage til Napoli i januar. (FourFourTwo)

Listen er hentet hos BBC.

Denne artikel er leveret af ronaldo.com