Hvis du ikke ved, hvor du skal se lørdagens Champions League-finale mellem Manchester City og Inter, kommer Tivoli nu med et bud.

Her vises kæmpebraget nemlig på 30 kvadratmeter storskærm.

»Kampen transmitteres live til Tivoli fra Atatürk Olympic Stadium i Istanbul, Tyrkiet, hvor der er 74.753 tilskuere. Har man ikke sikret sig billet i Istanbul kan fodboldfans efter først-til-mølle-princippet få sig en god plads foran storskærmen i Tivoli, hvor der bliver hygget, hujet og sunget slagsange.«

»Sidste års finale blev angiveligt set af mere end 300 millioner seere worldwide, hvilket understreger kampens betydning for fodboldfans,« skriver Tivolis pressechef, Torben Plank, i en pressemeddelelse.

Shaka Loveless spiller to numre i Tivoli.
Shaka Loveless spiller to numre i Tivoli. Foto: Tivoli
Vis mere

Optakten til verdens største klubkamp starter allerede klokken 14, hvor Heineken og Pepsi Max vil stå for en række aktiviteter, konkurrencer og leg, inden både Pede B og Shaka Loveless skal optræde.

»Champions League-finalen live i Tivoli har gennem de seneste år vokset sig så stor, at man godt kan sige, at der er tale om en Københavnerbegivenhed. Fodbold fungerer rigtig godt i selskab med andre og i år optræder Shaka Loveless tilmed,« siger Torben Plank og fortsætter:

»Vi har i Tivoli bygget en tradition op, hvor der virkelig er stemning på tribunerne. Mange tager familien med og mens de fodboldglade i familien hygger sig med humle, is og fodbold, så går ungerne om bord i Rutschebanen.«

Lørdagens finale mellem Manchester City og Inter begynder klokken 21, og når entreen til Tivoli er betalt, er der fri adgang til fodboldkampen, som foregår på storskærm på Plænen.