Liverpool har i en række af sæsonens foreløbige kampene været berusende gode. Brasilianske Roberto Firmino har tilsyneladende haft svært ved at undvære rusen uden for banen.

Tidligt om morgenen på juleaftensdag blev den 25-årige angriber stoppet af politiet i centrum af Liverpool. Han blev bedt om at holde ind til siden, og spiritusprøven viste, at den feststemte brasilianer havde overdrevet juletidens glæder. Han er nu blevet sigtet for spirituskørsel og skal i retten i næste måned.

Ifølge Liverpool Echo har det lokale Merseyside Politi bekræftet, at Firmino blev taget for at have kørt i påvirket tilstand.

»Merseyside Police har sigtet en 25-årig mand for spritkørsel efter hans bil blev stoppet i centrum af Liverpool i de tidlige timer lørdag den 24. december 2016. Roberto Firmino, fra Liverpool, skal i retten i Liverpool den 31. januar,« siger en talsmand fra politiet ifølge den lokale avis.

Det betyder altså, at brasilianeren skal i retten samme dag, hvor Liverpool møder Chelsea på Anfield.

Firmino kom til Liverpool fra Hoffenheim i sommeren 2015. Han har en stor andel i Liverpool gode sæson, og han har foreløbig scoret 17 mål i sine 67 kampe for den engelske traditionsklub.

En talsmand for klubben afviser, at man udtaler sig om sagen, indtil den er afsluttet.

Andre læser også