Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Jesper Lindstrøm har haft et helt forrygende første år i Frankfurt, og nu hædres han med en stor pris.

Den 22-årige offensivspiller er nemlig blevet stemt ind som årets bedste unge spiller i Bundesligaen, og det sker i hans første sæson i ligaen.

Og præstationerne har da også været imponerende efter skiftet fra Brøndby IF, hvor han blev dansk mester sidste sæson.

Lindstrøm har nemlig været med i 29 Bundesliga-kampe, hvor det er blevet til fem mål og fire oplæg, og han er blevet en af de spillere, som Frankfurt-offensiven afhænger af, når den skal præstere.

Den tidligere Brøndby IF-spiller vandt prisen som årets Bundesliga Rookie foran blandt andre Jonas Wind, der i vinter skiftede FC København ud med Wolfsburg i den tyske liga.

Her er Frankfurt og Lindstrøm lige nu nummer 12 med en enkelt runde igen, og mens det er en noget lunken placering, så er det gået langt bedre ude i Europa.

Lindstrøm og holdkammeraterne har imponeret og er nået hele vejen i Europa League-finalen på bekostning af hold som Real Betis, Barcelona og West Ham.

Undervejs i denne sæson er Lindstrøm også blevet en mere og mere integreret del af det danske landshold, hvor han siden skiftet til Frankfurt har spillet med fire gange på Kasper Hjulmands landshold.

Andre læser også