Foto: ADRIAN DENNIS
At få spillet bolden imellem benene er måske det mest ydmygende at blive udsat for i fodbold. Og selvom der intet regelstridigt eller usportsligt er i det, så kan det stadig få blodet i kog hos offeret.

Det måtte Corey Gameiro sande, efter han havde udført en klokkeren tunnel på selveste John Terry. Forsvarsmonstret indhentede prompte Gameiro og saksede ham ned. Da han efterfølgende skulle hjælpe den sagesløse Gameiro på benene igen, hviskede Terry en besked i øret på sin modpart, der var svær at misforstå:

- Gør det igen, din lille skid, og jeg brækker dine ben.

Sådan beretter Sydney FCs australske angriber Corey Gameiro til The Sydney Morning Herald.

Terrys temperament kan dårligt undskyldes med, at det var en vigtig kamp med meget på spil, for udskejelserne fandt sted for to år siden under en træningskamp mellem Chelsea og Fulhams reserver, hvor den tidligere engelske landsholdsanfører spillede med, mens han forsøgte at genvinde sin form efter en længere skade. Den dengang kun 18-årige Gameiro, som på det tidspunkt tørnede ud for Fulham, var da også lettere chokeret over Terrys opførsel.

- Jeg kiggede bare mod bænken og tænkte: 'Du (træneren, red.) bliver nødt til at tage mig af banen, inden Terry gør det af med mig', fortæller Gameiro, som dog understreger, at Terry ikke bar nag.

- Efter kampen fik jeg et billede med ham, og han grinede af det. Jeg grinede ikke på det tidspunkt, han var en fin fyr uden for banen, men han brød sig ikke om det (tunnelen, red.) i sin første kamp efter en skade.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.