Alt tyder på, at Brøndby præsenterer to Celtic-angribere i løbet af mandagen

Bt.dk kunne allerede i weekenden afsløre, at Brøndby har haft fat i skotske Celtic for at finde afløseren for Simon Makienok til angrebet.

Og det bliver en slags transfervinduets Happy Hour, for Brøndby henter begge angribere de kiggede på hos de skotske mestre.

Ifølge bt.dk's oplysninger er man nu enige med Celtic om at leje finske Teemu Pukki og den store islandske angriber Holmbert Aron Fridjonsson frem til næste sommer.

Læs også: Elmander: Agger er for god til Brøndby

De sidste små detaljer i aftalerne med spillerne skal lige på plads.

Det ventes at blive officielt med begge angribere i løbet af mandagen, som er sidste dag, transfervinduet har åbent i denne omgang.

24-årige finske Puuki har tidligere spillet to sæsoner i Bundesligaen for Schalke før han i 2013 skiftede til Celtic. Men her han ikke rigtig ramt formen, selv om han beskrives som en dygtig og skarp angriber.

Islandske Holmbert Aron Fridjonsson er mere uprøvet og minder mere om Makienok i statur, og det giver Brøndby flere strenge at spille på i offensiven, hvor Johan Elmander og José Ariel Nuñez dannede angrebsduo i 3-0 sejren over FC Nordsjælland søndag.