»Det er blevet bedre.«

Sådan lyder det med et smil fra den danske sangerinde Leonora Colmor Jepsen, der blev beskyldt for at 'stirre' for meget ind i kameraet, da hun i februar siddende på en stor stol sang sig til tops i det danske Melodi Grand Prix.

Under grandprixet gik flere seere til tasterne på de sociale medier, hvor de kritiserede, at den unge sangerinde 'stirrede' for stift ind i kameraet under sin optræden.

Den kritik har hun taget til sig:

Sådan så det ud, da Leonora vandt det danske Melodi Grand Prix i februar.
Sådan så det ud, da Leonora vandt det danske Melodi Grand Prix i februar. Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Det er noget, jeg har arbejdet på siden,« fortæller Leonora, da B.T. møder hende på en havnepromenade i den israelske storby Tel Aviv, hvor dette års Eurovision finder sted.

Den 20-årige sangerinde forklarer, at det var første gang nogensinde, at hun stod på en scene foran et kamera og skulle synge, da hun var til den første generalprøve forud for grandprixet, der blev afholdt i Boxen i Herning.

Den anden gang, det skete, var ved selve showet.

»Nu har jeg gjort det en del gange, så det er blevet bedre,« forklarer hun med et smil.

Hun har blandt andet arbejdet på at forbedre sin mimik og sin 'stirren' ved at kigge sig nøje i et spejl for at finde ud af, hvordan ansigtsmuskulaturen fungerer.

»Og så har jeg lavet nogle små nøgleord i mit hoved, så jeg kan huske, hvornår jeg skal gøre hvad, men mest bare udtrykke det, jeg synger,« fortæller Leonora.

Da B.T. talte med hende dagen efter, hun havde vundet det danske Melodi Grand Prix, forklarede hun allerede dengang, at hun havde forsøgt at arbejde på at 'stirre' mindre ind i kameraet:

»Jeg har prøvet at arbejde på at være lidt mindre stirrende, men ja, det er meget af tiden, jeg skal kigge ind i kameraet,« forklarede hun dengang.

Nu fortæller hun, at hun mener, hendes optræden sidder lige, som den skal.

»Det er ikke engang løgn,« siger hun med et grin og slutter:

»Jeg synes, der er 'tunet' på alle tingene, så det er så godt, som det overhovedet kan være.«

Du kan se Leonora forsvare de rød-hvide farver i den anden semifinale under dette års Eurovision torsdag den 16. maj klokken 21 på DR1.