DR3 mister efter sommerferien en af deres største profiler.

35-årige Petra Nagel har i løbet af kanalens seks år levetid haft stor succes med de personlige programmer ’Petra dater hele verden’, ’Petra elsker sig selv’ og senest ’Petra får en baby’, men nu har hun sagt op.

Efter sommerferien er hun nemlig en del af TV 2’s nye værtshold, når hun sammen med Jes Dorph, Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud byder velkommen til et nyt aften-talkshow.

Det er de naturligvis ærgerlige over hos DR. Afdelingschef for DR Ung TV Erik Struve Hansen siger til B.T.:

»Vi ville i DR Ung rigtig gerne have været med til at tage Petras næste skridt som vært, men nu har hun fået et tilbud, der var virkelig attraktivt andetsteds fra, og som kan give hende nogle erfaringer, vi ikke har mulighed for i denne afdeling.«

Han tilføjer:

»Og det har jeg stor respekt for, at hun nu vil prøve af.«

DR har været glade for Petra Nagels programmer. Erik Struve Hansen mener, at de har taget ’den personlige vært’ til et nyt niveau med ’Petra’-trilogien.

»Det er ikke bullshit og varm luft, når jeg siger, at lige så ærgerlig jeg er over, at hun forlader os, lige så stolt er jeg over, at vi i DR Ung har været med til sammen med Petra at udvikle en af de stærkeste og bedste værter lige nu – i min bog.«

Erik Struve Hansen fortæller derudover, at der ikke var flere ’Petra...’-programmer på tegnebrættet – især fordi Petra Nagel nu gerne ville prøve en anden type program.

Petra Nagel har ikke haft tid til at fortælle om sit nye job til B.T.

I en pressemeddelelse udsendt af TV 2 udtaler hun, at hun efter de seneste år at have 'zoomet ind på sin egen navle og lavet tv om følelser' nu glæder sig til at fortæller historier, der ikke tager udgangspunkt i hendes eget liv.

»Jeg glæder mig til at sidde i et studie og lave hammergodt og velfortalt live-tv til danskerne. At selveste Mr. News (Jes Dorph, red.) skal sidde ved min side og få os sikkert i havn er utroligt betryggende. Selv om jeg nu også tror, at jeg kan lære ham lidt om, hvad der rører sig derude.«

Petra Nagel var i 2017 vært på P3 Guld med kollegaen Andrew Moyo.
Petra Nagel var i 2017 vært på P3 Guld med kollegaen Andrew Moyo. Foto: Agnete Schlichtkrull / DR
Vis mere