Den kulørte time

Kåre Quist overvejer at trække SE og HØR i retten, efter bladet i onsdags bragte billeder af tv-værten og en ny reality-babe på forsiden. Vi taler om sagens kerne og Kåres (måske) nye kærlighed. Vi ringer til Niels Pinborg, der fortæller om sine overvejelser og som håber på, at det kan blive en sag for retten.

DR-hittet ‘Gift ved første blik’ er tilbage, og torsdag var der premiere på 9. sæson. Men i år er der en række ændringer, f.eks. at parrene ikke skal sove sammen på bryllupsnatten. Med på telefon er Anders Reinholdt Jonssen, der var deltager i forrige sæson. Han ser nemlig positivt på ændringerne i programmet, fordi han selv var ved at bakke ud og syntes, det var for voldsomt.

Den kontante time

Henrik Qvortrup var med i sidste uges program, hvor han udtalte, at Jakob Ellemann burde have valgt et mindre sagstungt ministerium end Forsvarsministeriet. Og det var som om, Jakob Ellemann lyttede med, for tirsdag overtog han posten som økonomiminister.

Elleman viser sig dermed som en leder, der kan indrømme sine fejl. Men er det de kvaliteter, der er brug for fra vicestatsminister, som også bejler efter statsministerposten? Det diskuterer Anne Kirstine Cramon og Qvortrup.

Vi taler også om det meget omtalte besøg fra Ukraines præsident, Zelenskyj, der i tirsdags fik nøglerne til 19 danske F16-fly og blev genstand for et utal af selfies. Præsidenten fik udover krigsfly også et hjemmelavet maleri med fra Dronningen.

Og så har Kronprins Frederik og prins Christian været et smut på Christiansborg til en rundvisning. Det blev også til et møde med Ekstra Bladets journalister, som panelet mener, at de royale gæster godt kunne have udnyttet bedre.

I panelet sidder Anne Kirstine Cramon, Per Kuskner og Henrik Qvortrup. Din vært er Nikolaj Vraa.

Programmet er produceret af Sarah Bech.