Modelfoto
Modelfoto Foto: Macko Flower

Discovery Networks og Canal Digital har svært ved at blive enige om en ny distributionsaftale. Hvis parterne ikke kommer til enighed, inden ugen er gået, vil det medføre sort skærm for 220.000 husstande på mandag.

Det lyder meldingen i en pressemeddelelse fra Discovery Networks ifølge Mediawatch.

Deadline for forhandlingerne falder i slutningen af denne uge, og hvis de to parter ikke kan blive enige vil omkring 220.000 Canal Digital- og nogle Viasatkunder få sort skærm på mandag.

Det vil i så fald dreje sig om kanalerne Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, Canal 9, Eurosport, Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World og Life Science.

Yousee

Hos Discovery Networks lyder det, at man håber på en løsning, selvom deadlinen snart falder:

»Vi har stor forståelse for, at sort skærm på vores kanaler kan og vil skabe frustration hos de af vores seere, der er Canal Digital-kunder. Særligt nu hvor seerne kan se frem til vores forårspremierer og masser af fodbold fra Premier League og La Liga. Vi håber derfor meget, at vi kan få en aftale med Canal Digital,« skriver kommunikationschef hos Discovery Networks Rasmus Mariegaard i en e-mail til Mediawatch.

2525275475

Lignende udmelding kommer der fra Canal Digital:

»Jeg kan bekræfte, at vi forhandler med Discovery for at nå en ny aftale, før den nuværende udløber. Vi er i krævende forhandlinger, og vi gør selvfølgelig vores yderste for at undgå, at det får negative konsekvenser for vores kunder, både på kort og lang sigt,« siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.