I efteråret 2014 var DR-værten Clement Kjersgaard tilbage med et nyt talkshow på DR1 kl. 22.30 ved navn 'Vi ses hos Clement'. Nu flyttes programmet til DR2 kl. 20.00. Men selv om DR2 har lavere seertal end DR1, føler Kjersgaard sig ikke degraderet.

»Jeg vil vove den påstand, at hvis vi gør det så godt, som jeg tror, vi kan, så har vi potentiale til at komme højere,« siger Clement Kjersgaard om sit talkshow, der begynder igen mandag d. 9. februar.

Selvom  DR1 altså hiver langt flere seere end DR2, så mener Kjersgaards, at det vil blive nogenlunde det samme rent seermæssigt, om man er 22.30 på hovedkanalen eller 20.00 på lillebror-kanalen.

Læs også:

»Seerne kan sagtens finde kanalen. 'Bonderøven og 'Spise med Price' trak jo skyhøje tal på DR2, inden de blev flyttet til DR1. Der er ikke nogen, der betragter de programmer som DR2-programmer længere,« fortæller Clement Kjersgaard.

Men de er så også blevet flyttet den modsatte vej i forhold til dit program?

»Ja, men det overordnede billede i dag, er, at seerne i højere og højere grad finder programmerne i stedet for kanalerne, og så ser de dem, hvor og hvordan de har lyst til at se dem,« svarer Clement Kjersgaard.

Læs også:

Tværtimod glæder tv-værten sig til at komme i primetime på DR2, og at hans program 'Vi ses hos Clement' nu kan se frem til to sæsoner. Programmet trak i første sæson store navne som Anders Fogh Rasmussen, Ole Bornedahl og Martin Jørgensen.

Det vigtigste er dog ikke at hive de store navne ind. Det er mere blandingen af det kendte og ukendte, som tiltaler ham.

»Det er vigtigt for mig, at du kommer til at se nogen, du kender godt, og nogen, du slet ikke kender. De skal bare have et aktuelt budskab, siger Clement Kjersgaard.