Floyd Mayweather mangler ikke penge. Det vidner en glorværdig karriere om.

Forleden havde han så overskud til at vædde 40.000 kroner på en boksekamp i boksningens hovedstad Las Vegas. Det skriver The Mirror.

Han satte sine penge på Teofimo Lopez, der var oppe mod favoritten Vasyl Lomachenko. En kamp, som Lopez trak sig sejrrigt ud af efter alle 12 runder, hvor dommerne til slut pegede på Lopez.

Det var Vasyl Lomachenkos blot andet nederlag i karrieren, mens Teofomi Lopez spæde karriere indtil videre kun har indbragt lutter sejre.

»Jeg er klar til at overtage hele verden,« sagde Lopez, der er fra New York-bydelen Brooklyn, efter kampen.

Med sejren vekslede Mayweather de 40.000 kroner til 125.000 kroner, og på sin Instagram tog han gevinsten med ophøjet ro ved at kalde det 'en lille sejr'.

Opslaget er efterfølgende blev fjernet igen.

Den nu 43-årige amerikaner har i sin karriere tjent mere end svimlende seks milliarder kroner.

Tidligere på året blev der spekuleret i, om Floyd Mayweather, der har givet sig selv kælenavnet 'Money Mayweather', havde mistet sin formue. Men de spekulationer er nu slået i gulvet, når han gambler med store beløber til højre og venstre.

Floyd Mayweather indstillede sin egen karriere tilbage i 2017, da han slog UFC-stjernen Conor McGregor i en boksekamp. Det fik ham op på 50 sejre, og han kunne trække sig tilbage uden et eneste nederlag på cv'et.