Det var svært at få armene ned, da Mette Frederiksen i søndags præsenterede Socialdemokratiets nye udlændingeudspil.

Det lægger op til hårde udlændingestramninger og et opgør med den massive tilstrømning af asylansøgere. Man skulle tro, at realiteterne også har ramt socialdemokraterne, og i Dansk Folkeparti bakker vi helhjertet op om deres forslag.

Nu vil Socialdemokratiet have et loft over ikke-vestlig indvandring, og de vil forbyde burka og niqab i det offentlige rum. Det er rigtig godt med så klare udmeldinger i udlændingepolitikken.

Men allerede få dage efter deres udspil, ser vi en tøven hos socialdemokraterne, der får mig til at tvivle på, om de virkelig mener det. Pludselig ved de ikke, om de vil stemme for et forbud mod burka og niqab.

De vil heller ikke støtte Dansk Folkepartis forslag om at sætte loft over, hvor mange ikke-vestlige indvandrere, der kan blive familiesammenført til Danmark. I udspillet skriver de også, at det blot er et valgoplæg. Hvorfor dog vente til efter et valg?

Hvis Socialdemokratiet virkelig mener, at integration er den største udfordring for vores samfund i dag, så vis noget handling nu! Lad os samarbejde om de nødvendige stramninger til gavn for Danmark. Der er absolut ingen grund til at vente til efter et valg