Dudelange - Sevilla
Umiddelbart er der klasseforskel i denne kamp i Sevillas favør, men alligevel peger et par ting i retning af, at Dudelange godt kan komme fra kampen med et hæderligt resultat. Sevilla skal nemlig møde Betis på søndag i det store lokalopgør, så det vil overraske meget, hvis de kommer i bare tæt på stærkeste opstilling til denne kamp. Oveni er Sevilla stort set videre, så spørgsmålet er hvor motiverede de er, mens man ikke skal frygte for Dudelanges motivation. Selvfølgelig kan Sevilla vise sig at være for stærke, men værdien bør være på Dudelange.

Dudelange taber med maksimalt to mål
UEFA - Europa League, klokken 18:55
Oddset 1,68 er fundet hos Unibet (asian +2,5)

Feyenoord - Young Boys
Schweiziske Young Boys er meget hårdt ramt af skader før denne kamp. Nøglespillerne Guillaume Hoarau og Fabian Lustenberger er de mest prominente navne på listen, som indeholder otte mand, og i forvejen plejer Young Boys at falde niveaumæssigt, når de forlader kunstgræsset og går på naturgræs. Feyenoord fik en god start med Dick Advocaat som træner med en sikker sejr i Venlo, og i deres hidtil eneste hjemmekamp i gruppen vandt de da også sikkert over Porto. Selv om de har Leroy Fer i karantæne, bør Feyenoord være større favoritter hér.

Feyenoord vinder kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:00
Oddset 2,25 er fundet hos Bwin

FC København - Dynamo Kiev
FC København har igennem årene vist sig som et hold, der er dygtige til at spille på et resultat og uafgjort er glimrende for det danske mandskab. Det samme vil det sådan set også være for Dynamo Kiev, som kommer fra den sværeste kamp i gruppen med point, og derfor kan dette meget nemt gå hen og blive en meget låst affære - ganske som de sidste 35 minutter af den omvendte kamp, hvor begge hold virkede ret tilfredse med uafgjort. Oven i spiller Dame N’Doye formentlig ikke denne kamp, hvilket også taler i retning af en tæt og målfattig kamp.

Kampen ender uafgjort
UEFA - Europa League, klokken 21:00
Oddset 3,20 er fundet hos Betfair Sportsbook