Holland - Nordirland
Selv om Holland har en offensiv spillestil, har de stadig fremragende defensive spillere til at holde modstanderne fra fadet, og ser vi på de seneste 10 hjemmekampe, har man holdt modstanderen fra scoring i de seks af kampene - og kun mod Bulgarien og Peru har man lukket mål ind mod modstandere på Nordirlands niveau. Det nordirske hold lever på en stærk organisation og styrke på dødbolde, men det bør Holland relativt nemt kunne afvise, og derfor virker det som et ret fornuftigt spil hér, at begge hold ikke får scoret i kampen.

Begge hold scorer ikke i kampen
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 1,55 er fundet hos Bwin

Kasakhstan - Cypern
Det er svært at se, at Kasakhstan ikke skal være større favoritter i denne kamp. De er normalt ret stærke hjemme på kunstgræsset i Astana, hvor man i denne kvalifikation har slået Skotland og kun tabt til russerne. Cypern har slet ikke imponeret i denne kvalifikation, hvor man kun har slået San Marino og derudover hentet et point i den omvendte kamp på Cypern. Fordelen af hjemmebane er ekstra stor i denne kamp, hvor rejseafstanden er stor og underlaget anderledes end normalt - og derfor skal værdien være til stede, hvis man spiller på 1-tallet.

Kasakhstan vinder kampen
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 16:00
Oddset 2,15 er fundet hos Bet365

Letland - Polen
Letlands landshold er i elendig forfatning, og ligger da også sidst i gruppen, hvor man kun har scoret én gang og hentet nul point. På papiret skal det lettiske hold dog ikke være så ringe, og de bør kunne holde nederlaget nede hér. For Polen gælder det blot om at hente de tre point og spare kræfter, inden man skal spille blot tre dage senere mod Nordmakedonien. I den omvendte kamp havde Polen visse problemer med letterne og fik blot scoret to gange, og med tanke på, at letterne næppe kommer på måltavlen, virker oddset interessant på få mål.

Under 2,5 mål i kampen
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 2,45 er fundet hos NordicBet