Chris Jones falder om efter sit løb, og så...
Chris Jones falder om efter sit løb, og så...

Den kommende NFL-spiller Chris Jones har formentlig fået de politisk korrekte tv-seere i USA til at spærre øjnene op, da hans ædlere dele dinglede derudaf efter en spurt på 40 yards.

'The NFL Combine' bliver afviklet i disse dage i USA. Det er tiden på året, hvor talentspejdere og trænere fra alle 32 hold i den amerikanske fodboldliga er samlet i Indianapolis for at overvære de bedste spillere fra college lade sig teste i en række fysiske udfordringer. Klubberne bruger de resultaterne fra de mange skræddersyede øvelser til at vurdere, hvor tidligt de skal vælge dem i draften senere på foråret.

Manning

En af de spillere, som har gjort indtryk, må siges at være den defensive linjemand Chris Jones, men det var nu ikke for den tid, som han satte, da han søndag løb sin 40 yard 'dash' - en spurt på 36,7 meter.

Efter at have passeret mållinjen mistede den store spiller sin balance, væltede forover og så.... Da han skulle rejse sig igen, skete det, der ikke måtte ske: Hans 'værktøj' forneden hang ned mod underlaget.

Klippet er blevet delt flittigt på de sociale medier, hvor mange har moret sig over indslaget.

SPO-FBN-SUPER-BOWL-50- - -CA998777ROLINA-PANTHERS-V-DENVER-BRONCOS

Chris Jones løb i øvrigt sin bedste 40 yard-tid på 5,03 sekunder, hvilket er ganske hæderligt for en mand på 141 kilo.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.