KØB PLUS!

Brøndby-koryfæ: Red min klub

Den tidligere Brøndby-målmand Mogens Krogh er dybt bekymret over situationen i sin gamle klub.

I 11 og et halvt år vogtede Mogens Krogh målet i Brøndby, efter at han tog over efter Peter Schmeichel. Han vandt fire danske mesterskaber og to pokalfinaler i klubbens guldalder-periode - og især huskes et mål, han scorede i 1996 mod AGF, da han var gået med frem på et hjørnespark. Scoringen sikrede reelt Brøndby det danske mesterskab det år.

Og derfor gør det ondt på Mogens Krogh at se, hvor galt det står til nu, hvor Brøndby er i fokus for fan-ballade, sidsteplads i Superligaen og økonomiske problemer, der i værste fald tager livet af klubben.

- .Brøndby er min hjerteklub. Det er her, jeg har høstet alle mine triumfer, og det er her, at min karriere kulminerede. Så selvfølgelig gør det ondt at se dem kæmpe for livet på den måde. Det er næsten surrealistisk med tanke på, hvor klubben var for bare ti år siden, siger Mogens Krogh til TV2/Sportens hjemmeside.

- .Jeg håber, der bliver fremlagt en plan, der kan redde klubben. Men der er ikke nogen tvivl om, at mange potentielle investorer er blevet skræmt væk af alle sagerne. Der bliver ved med at dukke nye udfordringer op. Hver gang Brøndby løser et problem, dukker der nye op. Problemerne bliver selvforstærkende, og jeg frygter, at nye investorerer vil se på det som flere huller, der skal fyldes med flere penge. Men jeg håber og tror på, at der vil dukke en løsning op, siger Mogens Krogh, som spillede for Brøndby fra 1991 til 2002.

Han har siden bl.a. arbejdet for Hvidovre IF og Holbæk-klubben Nordvest FC.