KØB PLUS!

AC Horsens meldt til politiet

Finanstilsynet har besluttet at politianmelde AC Horsens, fordi klubben har undladt at underrette sine investorer om udskiftning i bestyrelsen.

I april i år gik bestyrelsen i Fodboldalliancen AC Horsens A/S igennem et generationsskifte, hvilket  trådte i kraft ved formand Ole Rasmussens tilbagetræden. Men der blev lavet en fejl, som nu koster Horsens en politianmeldelse.

Ifølge lovens paragraf 26 stk. 1 i bekendtgørelse nr. 223 om prospekter for værdipapirer skal børsnoterede firmaer underrette sine investorer, når der sker betydningsfulde ændringer i bestyrelsen. Generationsskiftet i Horsens-bestyrelsen indebar fem nye medlemmer, heriblandt altså en ny formand, og det mener finanstilsynet er tilstrækkeligt til en politianmeldelse, skriver AC Horsens' hjemmeside.

Bestyrelsen i Fodboldalliancen AC Horsens A/S beklager selvfølgelig situationen.

- Det er både ærgerligt og beklageligt med politianmeldelsen, for vi lægger stor vægt på overholde de regler, der er forbundet med at være en børsnoteret virksomhed. Vi har hele vejen igennem forløbet været lydhør over for Finanstilsynet og har udelukkende handlet i god tro, siger formand Ole Simonsen

Hvilke konsekvenser anmeldelsen vil få for klubben, melder historien indtil videre ikke noget om.

Læs også: