Bjarne Riis må fortsat gerne rådgive Tyler Hamilton. Hovedsponsoren på det danske cykelhold Team CSC - IT-giganten CSC - ser ikke nogen uheldig dobbeltrolle.Tværtimod.

Markus Bjørn Kraft, kommunikationsdirektør hos CSC: »Bjarne Riis tager sig af alt det sportslige omkring holdet, og det vil vi som hovedsponsor ikke blande os i. Hvis han sportsligt vurderer, at han kan rådgive andre ryttere, så må han gerne det for os.

Så længe han lægger vægt på at fokusere på holdet og gøre det endnu bedre, og det er jeg sikker på at han gør, så vil vi ikke blande os i, hvad han derudover foretager sig,« siger han.

Der kan ikke opstå en uheldig dobbeltrolle? »Nej, det kan jeg ikke se. Jeg ved, at Bjarne gør, hvad der er bedst for holdet, så det kan jeg altså ikke ligge søvnløs over,« siger Markus Bjørn Kraft.

B.T. kunne søndag fortælle, at Bjarne Riis - ifølge den anerkendte hjemmeside Cyclingnews.com - stadig rådgiver amerikanske Tyler Hamilton om træningen, selv om cykelstjernen har sagt farvel til Team CSC.

Sender data til Riis
Til hjemmesiden fortæller Tyler Hamilton, der i den kommende sæson kører som kaptajn for det konkurrerende schweiziske cykelhold Phonak, at han stadig modtager råd omkring sin træning, og at han hver dag sender sine træningsdata til danskeren.

Det afviste Bjarne Riis dog kontant overfor B.T. søndag. »Hvorfor skulle jeg træne en rytter fra et konkurrende hold. Det er jo latterligt,« sagde cykelholdsejeren blandt andet.