Morten Arvidsson får ingen økonomisk erstatning for sin fyring som træner i Randers HK. Det afgjorde retten i Randers onsdag.

Morten Arvidsson får ingen økonomisk erstatning for sin fyring som træner i Randers HK i januar, da han sammen med sin fagforening, Kristelig Fagforening, onsdag tabte erstatningssagen ved retten i Randers. Det oplyser DR Østjylland.

Morten Arvidsson mente, at han manglede 164.000 kroner i kompensation som en slags ekstra løn, fordi klubben ophævede kontrakten i utide.

Han fik sin løn fra januar og frem til kontraktens udløb i maj.

Arvidssons advokat i Kristelig Fagforening, Søren Grinderslev,

oplyser til Ritzau, at man forventer at anke afgørelsen til landsretten, hvilket vil blive endeligt besluttet senere onsdag.

- Det vil være min anbefaling. Vi er kede af, at vi har tabt sagen, og vi er meget skuffede. Vi finder afgørelsen forkert.

Efter vores opfattelse er en fritstilling at sidestille med en fyring, og dommen viser, at trænere lever livet farligt, siger Søren Grinderslev.

Han oplyser, at det klart fremgik af parternes forklaring i retten, at han skulle have den omtalte kompensation i tilfælde af fyring, og at parterne har været uenige om, hvorvidt der var tale om en fyring eller en fritstilling.

Ifølge dommen blev Morten Arvidsson fritstillet af Randers HK.

Formand i Randers HK, John Aarsøe, siger til Radio ABC, at han

mener, klubben havde en god sag, og at man er glade for dommen.

- Den viser, at Randers HK agerede korrekt hele vejen igennem, og at det var en almindelig personalesag.

/ritzau/