Den hollandske succes-træner bliver i jobbet som Ruslands landstræner - med Abramovichs velsignelse.

Hiddink har på rygteplan lange været sat i forbindelse med Chelsea. Og rygterne er blevet endnu varmere efter, at hans landsmand Henk Ten Cate er blevet ansat som træner i klubben.

Men nu afviser Hiddink, at han kunne finde på at forlade jobbet som Ruslands landstræner i den overskuelige fremtid.

- Vi et projekt kørende, der går ud på at genskabe russisk fodbold inden 2014 - med VM i 2010 som den første fase. Abramovichs langtids forpligtelse og vision taget i betragtning, så er det temmelig usandsynligt, at han vil forstyrre den proces, siger Hiddink.

Han afviser i samme åndedrag, at hans møder med Abramovich - som betaler en del af hans løn som russisk landstræner - ikke har noget med Chelsea-jobbet at gøre.

- Siden folk konstant forbinder mig med Roman Abramovich, er det en god idé at forklare vores forhold. Jeg har mødt ham fem gange - fire gange i London og en gang på PSVs (Eindhoven, red.) anlæg. Vi har aldrig diskuteret, om jeg skulle have jobbet i Chelsea. Jeg ved godt, at man aldrig skal sige aldrig i fodbold, men den mulighed skaber bare ingen mening, fastslår Hiddink, der ellers er en nær ven Chelseas danske talent-direktør Frank Arnesen.

Hiddink tror, at fyringen af Mourinho og ansættelsen af Avram Grant og Henk Ten Cate er et udtryk for Abramovichs ønske om at se Chelsea spille attraktiv og underholdende fodbold.

- Abramovich har investeret mange penge i spillere til Chelsea og ikke så meget i udviklingen med et længere sigte. Og du er nødt til at vise verden, at med de spillere, så kan man både få resultater og spille attraktiv fodbold. Jeg tror, at han (Abramovich, red.) syntes, at den sidste del manglede, siger Hiddink med adresse til Mourinho fokus på at vinde for enhver pris.