Den danske golfspiller Anders Hansen holdt fast i sin fjerdeplads i den prestigefyldte turnering WGC-CA Championship, men er nu seks slag efter Geoff Ogilvy.

De nærmeste konkurrenter var en klasse bedre end Anders Hansen på andendagen af golfturneringen WGC-CA Championship. Selv om danskeren akkurat forsvarede sin fjerdeplads, så har Hansen efter en runde i 71 slag nu seks slag op til australske Geoff Ogilvy, der indtager førstepladsen i den prestigefyldte turnering i Florida.

Anders Hansen indledte stærkt med en birdie allerede på første hul, men da han siden leverede tre bogeyer og tre birdier, så fik Ogilvy, Tiger Woods og Adam Scott udbygget et pænt hul til danskeren i den samlede stilling. Landsmanden Søren Kjeldsen klarede også fredagens runde i 71 slag, hvilket betød et hop til en placering som nummer 10.

Den sidste dansker Søren Hansen fandt heller ikke på fredagens runde sit bedste spil frem. Hansen, der lå sidst efter førstedagen, formåede ikke at spille sig til en bedre placering efter en runde i fem over banens par. Søren Hansen indtager således sidstepladsen blandt de 79 deltagere.

/ritzau/