Doktor Elmer og fru Drusse spøger stadig i kulisserne, når Lars von Trier og medforfatteren Niels Vørsel tager fat på at skrive den afsluttende historie om "Riget" til Danmarks Radio.

"Lars skal lige komme sig ovenpå Cannes, men der er ingen tvivl om, at vi skal lave den film", siger Zentropa-producer Vibeke Windeløw.

TV-serien står uden to af sine nøglespillere, efter at først den svenske skuespiller Ernst Hugo Järegård og derefter fru Drusse, Kirsten Rolffes, døde.

Der har flere gange været linet op til optagelser med fru Drusse, men Kirsten Rolffes var simpelthen for syg og måtte meget mod sin vilje melde fra.

"Men det kan sagtens lade sig gøre at lave "Riget 3". Lars ønsker at lave en afslutningsfilm, men nu skal den skrives først, så der er et stykke vej, inden den kommer på skærmen," siger Vibeke Windeløv fra Zentropa.

Seere, der ikke har lyst til at vente til 2002 med at se Trier-TV, kan glæde sig til, at DR1 genudsender Triers Dogme-film "Idioterne", der satte Cannes på den anden ende sidste år.

Filmen har tidligere været vist på DR2.