Lykke May Andersen ruster sig til kampen mod rygterne

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Knapt har Danmarks nyudråbte skandalemodel Lykke May Andersen sat sine langlemmede ben på dansk jord, førend hun glad og bekymringsfri spankulerer rundt ved søerne i det indre København.

I bedste Hollywood-stil med store sorte, solbriller - i overskyet vejr - fik B.T. i går fat i modellen, der med sin opførsel i et fly har skaffet sig selv verdensomtale.

Tydeligt vant til pressens paparazzi-kneb forsøgte Lykke May da også at undgå blitz ved at trække hatten ned over øjenene, men opgav hurtigt - der er ingen, der kryber i skjul her.

I flere dage har topmodellen hævdet sin uskyld efter at have været anklaget for bl.a. at have banket til en steward. Og hvis man ikke er en forbryder - ja, så er der vel heller ingen grund til at opføre sig som én ved at gemme sit ansigt bag en hat.

- Nu skal jeg lige slappe af et par dage, og så glæder jeg mig til at få sandheden frem, siger den pelsklædte diva, mens de lange ben traver afsted.

Og sandheden ser dagens lys i morgen i form af en pressemeddelelse, som million-benenes repræsentant, modelbureauet 2pm sender ud.

Afviser stoffer
Lykke Mays advokat, Vernon Brown, afviser over for B.T. alle anklager om, at der har været stoffer involveret:

- Der var intet i blodprøven andet end røde og hvide blodlegemer. Derfor arbejder vi på at få afvist alle anklager mod Lykke May, så hun hurtigst muligt kan komme tilbage til USA, fortæller han.

Og det vil Lykke May rigtig gerne. På en lidt grå dag er skyerne nemlig ikke det eneste, der hænger lidt tungt. Hovedpersonen selv bærer præg af den sidste uges mediestorm, og mest af alt ligner hun en, der trænger til en god nats søvn.

Men det er der ikke tid til, for Danmark er blevet for lille til den internationale podiestjerne:

- Selvfølgelig skal jeg hurtigt tilbage til New York. Forhåbentlig i løbet af et par dage, men der skal jo lige orden i papirerne først.

Om anklagerne mod hende sige Lykke May:

- Det må du altså læse om i min pressemeddelelse!

lje@bt.dk