Melodi nr. 5: »Et øje på dig«, Graulund og Kibsgaard, tekst Graulund, præsenteres af Gry Johansen.

De spillede sammen i et soulband, da de gik på det rytmiske musik-konservatorium. Nu er de konservatorielærere. De medvirkede begge på Sound Of Seductions albums i begyndelsen af 90'erne. De medvirkede sammen på skuespilleren og sangeren Jorn Lendorphs 1996-album. De arbejdede sammen om musikken til filmen »Den Attende«. Og Ole Kibsgaard spillede både guitar og accordion på Sanne Graulunds album »Better Get Some Dreams« fra 1998.

Så det er da på tide, at de to 35-årige nu også optræder som duo. Ole Kibsgaard er ellers mest kendt som den nye Michael Hardinger og den nye Povl Kjøller. Han har nemlig været en del af Shu-Bi-Dua på de seneste to albums, og ud over at være far til tre børn på fem, ni og 12 år har han også siden 1998 været »far« til »Kaj & Andrea«.

Så mens Kibsgaard har været meget travl de seneste år, har der været lidt mere stille om Sanne Graulund, der har en dreng på fem år og en to måneder gammel lillebror med filminstruktøren Anders Rønnow Klarlund. Ud over hovedrollen i »Den Attende« har hun også medvirket i filmen »Taxi« og musicalen »Jesus Christ Superstar«, og i 1997-98 hittede hun stort med nummret »Ay Ay« fra hendes album med soulpop i bedste Hanne Boel-stil.

Er Grand Prixet så en måde at gøre dig synlig på igen?

»Ja, det kan man godt sige. Det er jo en form for reklamesøjle. Men i virkeligheden har jeg ikke tænkt så meget over det. Heller ikke over dét med at blive sat i bås. Måske er det en fejl...!? Jeg er sådan éen, der godt kan komme i tvivl. Nu ser vi, hvad der sker. Det er altid sjovere at lave noget i stedet for at sidde derhjemme og være bitter, fordi man kun vil lave dét og dét. Mit album solgte ikke så meget, så jeg skiltes med pladeselskabet og har siden været i tvivl om, hvad jeg skulle lave. Men nu er jeg i gang med en dansk pop-plade,« siger Sanne Graulund.

»Man må da selv gøre sig synlig. Som musiker er man jo selvstændig,« supplerer Ole Kibsgaard, der snart udsender 17 nye »Kaj & Andrea«-sange og iøvrigt spillede guitar på Brødrene Olsens indspilning af »Wings Of Love«.

Da Brødrene var på vej til sejren i Stockholm, mødte Sanne og Ole dem i lufthavnen, da de selv var på studietur med konservatoret til Nashville. Dér blev de så inspireret af Shania Twains countrypop-stil, at de skrev deres Grand Prix-nummer »Et øje på dig«.

Læs også: Fem skarpe til Sanne og Ole