Søde ord, blomster og starinlys er fint nok, men hvis fruen, eller frøkenen virkelig skal op og ringe, er lyden af en motor åbenbart noget, der kan sætte gang i drifterne...

I hvert fald har en undersøgelse vist at kvinder tænder på lyden af hestekræfter, der brummer under motorhjelmen på sportsbiler som f.eks. Maserati og Ferrari.

De herrer er dog nødt til at tage et solidt greb i pengepungen hvis de vil stimulerere kæresten, eller konen ved at gasse op ude i carporten. Damerne tænder nemlig - ifølge undersøgelsen - ikke på lyden af en motor, der ligger under hjelmen på en Polo.

Det skriver Expressen.

Det er forsikringsselskabet Hiscox der har ladet henholdsvis 40 mænd og 40 kvinder lytte til lyden fra motorer fra Maserati, Lamborghini, Ferrari og Poloen. Herefter målte man testpersonernes testosteron-niveau.

Et højere testosteron-niveau kan afsløre om en person er seksuelt ophidset og hele ethundrede procent af kvinderne fik et højere testosteron-niveau efter at have hørt på motorlyden fra en Maserati. Mændene tændte derimod mere på at høre lyden af en brummende Laborghini.

Det, der var fælles for både mændene og kvinderne var, at testosteron-niveauet dalede væsentligt når Poloen kom på banen.