Midt i mylderet af ferieglade børn gik to unge mænd gik i aftes amok i Fårup Sommerland. I løbet af kort tid lå den ene blødende på jorden, såret af flere knivstik - den anden stak af i løb.

Det dramatiske knivopgør skete ved 18-tiden onsdag mellem de to unge bosniske mænd, der sammen med en gruppe asylansøgere fra asylcentret Fårvang i Gjern Kommune i Midtjylland var på sommertur i Fårup Sommerland. Gruppen var på vej ud af sommerparken, da slagsmålet brød løs.

"Lige pludselig begyndte to mænd at slås. Og pludselig ligger de på jorden, og så hører jeg, at nogen har set knive. Vi gav førstehjælp til ham, der var stukket, og gerningsmanden fandt vi oppe i den anden ende af parken," siger direktør Søren Kragelund, Fårup Sommerland.

Han er ked af epsioden, men heldigvis var ingen af sommerlandets andre gæster i fare under det interne knivopgør.

"Det er dybt tragisk, at der sker i en forlystelsespark," siger Søren Kragelund.

De to mænd på henholdsvis 25 og 31 år har igennem længere tid været på kant med hinanden. Og allerede i bussen på vej til Fårup Sommerland, var der optræk til ballade, men et par kvinder lagde sig imellem.

"Den 25-årig har angiveligt følt sig forfulgt siden han for to måneder siden kom til flygtningecentret," siger vagthavende ved Hjørring Politi Gerner Kannegaard.

Han måtte overnatte i arresten i Hjørring efter end afhøring med en sigtelse for vold og overtrædelse af våbenloven.

Den 31-årige mand, der blev såret af knivstikkene, blev i aftes behandlet på Aalborg Sygehus for knivstik i låret og i hoften.

"Men han bliver udskrevet efter behandlingen, så det er overfladiske skrammer," sagde vagthavende ved Hjørring onsdag aften.