Højt humør og fuld fart på lommeregneren. Allerede i går morges begyndte de jublende medarbejdere i internet-virksomheden Jubii at regne fortjenesten ud.
"Goodag, hr. millionær," lød den kække godmorgen-hilsen net-nørderne imellem, da de trådte ind i Carlsbergs gamle silo på Vesterbro, hvor Jubii-hovedkvarteret ligger.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den danske internet-komet Jubii er ved at blive købt op af den svenske virksomhed Spray - et europæisk portal-netværk, der giver adgang til hele verden.

Hvad svenskerne skal betale for Jubii er en hemmelighed, men eksperter mener, at Jubii har en markedsværdi på omkring en milliard kroner.

Og derfor er der pludselig mange potentielle millionærer blandt de ansatte i Jubii.

For slet ikke at tale om de tre ejere og hovedkræfter - Henrik Sørensen, Kasper Larsen og Martin Thorborg.

"Nu tror jeg på, vi bliver millionærer," konstaterer Martin Thorborg.

Han minder om, at Jubii har været tæt på konkurs flere gange. Og så understreger han, at handelen ikke er gemmenført endnu og at de tre hovedmænd er kontrakligt bundet til Spray i de næste tre år.

Så der vil gå nogle dage, før den helt store gevinst kan hæves.

"Men det er da rart, at kunne se frem til en check på et tocifret millionbeløb," erkender han.

For kammeraten og medejeren af Jubii, Kasper Larsen, er det en drengedrøm, der er gået i opfyldelse.

"Da jeg var dreng, satte jeg mig det mål at blive millionær inden jeg blev 30. Men det er jo et dumt mål - for det er jo ikke det, det handler om," siger han.

Og den holdning går igen i hele virksomheden. Mange af medarbejderne understreger, at de ikke er på Jubii for pengenes skyld. De er der fordi det er sjovt.

Og så er de glade for og stolte af, af deres chat nu kommer ud til hele verden.

Jubii er ikke som andre virksomheder. På selve dagen for den store nyhed om det kommende salg til svenskerne, var der for eksempel bestilt håndværkere til at lægge telefonlinjerne om.

Men det projekt blev stoppet pronto i går morges, og de gamle linjer genetableret, da ingen kunne komme igennem på telefonen, mens arbejdet stod på.

Og da nyheden tirsdag skulle fortælles videre til medarbejderne foregik det over en stor middag på Hotel Admiral i København. De blev allesammen bortført i en bus - uvidende om hvor de skulle hen.

Og hele arrangementet sluttede med en stor middag og en nattefest i baren.

Nok er det en stor handel - nok er der tale om mange millioner. Men det skal være sjovt at være på Jubii.

Stemningen i de meget livlige Jubii-kontorer var bestemt også livlig i går. For mange af de ansatte kan se frem til at blive meget rige, når de engang kan indløse deres Jubii-optioner.

"Når Spray går på børsen, så er der udsigt til at optionerne bliver mange penge værd," siger Martin Thorborg.

Medarbejderne kan se frem til at score en gevinst på alt fra en halv million kroner og helt op til fem millioner kroner, skønner Martin Thorberg.

Andre helt nyansatte nåede ikke at få de eftertragtede optioner i Jubii - men den slags ødelægger ikke humøret hos de unge net-helte.

I aftes kunne de istedet trøste sig med aspargessuppe og oksefilet. Jubii har nemlig egen kok, hvis vigtigste opgave er, at gøre hverdagen lidt sjovere.

Besøg: Jubii