Flemming Østergaard vil alligevel ikke blive tvunget til at opgive sit kontor i Parken. Efter i dagens B.T. at have krævet Østergaard smidt ud, mener LD-direktør Carsten Koch nu, at man har brug for Østergaard i det daglige.

Parken Sport & Entertainments største aktionær, Lønmodtagernes Dyrtidsfond (LD), har fuld tillid til bestyrelsesformand Flemming Østergaard og vil - i modsætning til skriverier i pressen - ikke smide ham ud af sit kontor i Parken. Sådan skriver LD’s administrerende direktør, Carsten Koch, mandag i en pressemeddelelse.

Pressemeddelelsen kommer efter at selvsamme Carsten Koch i dagens B.T. havde krævet, at Flemming Østergaard ikke længere blandede sig i det daglige ledelsesarbejde og om nødvendigt skiftede kontoret ud med en hjemmearbejdsplads. Men nu lyder der altså andre toner fra Carsten Koch.

- LD kræver under ingen omstændigheder Flemming Østergaards kontor i Parken nedlagt. Det er ikke et anliggende for os som aktionærer at blande os i sådanne dispositioner. Vi har fuld tillid til Flemming Østergaard. Han har gjort det rigtig godt gennem årene. Der er masser af kvalitet og erfaring i ham, som PSE også i fremtiden skal trække på, siger Carsten Koch således i pressemeddelelsen.

I pressemeddelelsen fastslår Carsten Koch dog også, at han fortsat mener, at Østergaard skal holde sig på afstand af det daglige ledelsesarbejde.

Parken og bestyrelsesformand Flemming Østergaard er havnet i et stormvejr, efter at forventningerne til hele året blev nedjusteret med 250 mio. kr. i forbindelse med regnskabet for tredje kvartal, der blev offentliggjort torsdag. I den forbindelse meddelte den ellers aktive bestyrelsesformand, at han fremover vil trække sig fra den daglige drift, og at han vil trække sig tilbage, når han om fire år bliver 70.