Krimi

Stak sine døtre med kniv: Nu vil tv-clairvoyant erklæres sindssyg

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

I august forsøgte den 58-årige tv-clairvoyante at dræbe sine tvillingepiger, der var indlagt på Rigshospitalets Ronald McDonald Hus. Nu viser en mentalundersøgelse, at han ikke var sindssyg i gerningsøjeblikket. Men det godtager det tidligere tv-medie ikke.

Det skriver eb.dk.

Læs også: Far stikker sine døtre med kniv på Rigshospitalet

Mentalundersøgelsen var til formiddag stridsmålet under et retsmøde i sagen, fordi den 58-årige tv-clairvoyante og hans forsvarer ikke finder den tilfredsstillende udført.

- Undersøgelsen lider af alvorlig mangel om, hvordan medicinen og hans narcissistiske træk og hallucinationer har påvirket ham. Psykiateren skønner, at det ikke har haft nogen betydning, men det synes jeg, der er blevet sået alvorlig tvivl om nu, hvorfor jeg fastholder mit krav om en uvildig undersøgelse, lød det fra forsvareren, der havde fremvist dele af rapporten til en anden, unavngiven psykolog, som havde anfægtet rapportens indhold.

Forsvareren mener, at psykiateren, der har været med til at udarbejde rapporten, ikke har brudt sig om det tidligere tv-medie, og at der derfor er brug for en ny undersøgelse.

Læs også: Far nægter sig skyldig i overfald på tvillingepiger
Læs også: Tv-clairvoyant overføres til lukket afdeling
Læs også: Tv-clairvoyant overføres til lukket afdeling

En ny mentalerklæring vil først kunne være klar om flere måneder, og det vil koste 41.000 kroner at få den oversat til engelsk af hensyn til den sigtede, skriver eb.dk.

Den 58-årige, der blandt andet er kendt for sin medvirken i 'Åndernes magt', forsøgte at stikke sine tvillingepiger ihjel og forsøgte derefter at tage sit eget liv ved at stikke sig selv i maven og hoppe ud af vinduet

Hvis han under den kommende retssag bliver fundet sindssyg i gerningsøjeblikket, vil han få en dom til anbringelse eller behandling på psykiatrisk afdeling.

Det tidligere tv-medie er sigtet for dobbelt drabsforsøg. Kendelsen falder fredag.

Relaterede

Det læser andre