Er du i farezonen? Du får i denne guide eksperternes bedste råd til, hvordan du forebygger tarmkræft, som er den tredje mest hyppige kræftform i Danmark. Du får også overblik over, hvilke symptomer du skal være opmærksom på for at opdage sygdommen i tide.

Det bliver værre: Kræftens Bekæmpelse slår alarm. Antallet af nye tarmkræft-tilfælde ventes nærmest at eksplodere i de kommende år, advarer førende kræfteksperter. 

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Artiklen: Tarmkræft-eksplosion
  • Her er faresignalerne
  • Guide: Sådan slipper du for tarmkræft
  • Guide: Her er de gode og dårlige fødevarer
Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om sundhed, kost og motion og meget mere. Du kan blandt andet læse om:

Allerede nu er tarmkræft den tredje hyppigste kræftform med 4.300 tilfælde om året. Hver eneste dag får 12 af os den triste diagnose.

- Vi er nødt til at tænde de røde advarselslamper. For det er en foruroligende stigning, der tegner sig de kommende år. Enhver er nødt til at kende advarsels­symptomerne for at kunne komme hurtigt til lægen og i behandling, siger Iben Holten, overlæge i Kræftens Bekæmpelse.

Er du i farezonen? Her får du overblik over, hvilke symptomer du skal være opmærksom på. Du får også svar på, hvordan du minimerer risikoen for at udvikle tarmkræft.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her