Kendte

Dyre vaner: Sådan forkæler L.O.C Christiane

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Foto: Asger Ladefoged

L.O.C. lægger ikke skjul på, at den populære rapmusik og de syv solo-plader har givet brød på bordet. Og mere til.

Og det har den kommende kone nydt godt af. Da parret blev forlovet i sin tid, gav den selvgjorte millionær sin udkårne en ring til 30.000, og til hendes 30-års fødselsdag blev yderligere to fingre klædt i diamanter.

’Voice’-coachen havde travlt med tv-optagelser på kærestens store dag, men som et plaster på såret forærede han hende to ringe fra Christine Hvelplund til en samlet værdi af 64.000 kroner.

Læs også: L.O.C. og Christiane skal giftes
Læs også: Christianes vilde hår og de afgørende øjeblikke

- Men hun er også den smukkeste kvinde i landet, så der er ikke så meget dér, sagde Liam med et stort smil til Billed-Bladet, da hans darling stolt kunne vise de eksklusive gaver frem.

Derudover har de flere gange været på romantisk luksusferie til eksotiske ferieparadiser.

Læs også: L.O.C. og Christiane var klar til at dø
Læs også: Så smuk er Christiane Schaumburg-Müller

Og da en af rejserne, til Tokyo i Japan, kunne have fået en skæbnesvanger udgang, fordi parret havde forsøgt sig med den giftige spise japansk kuglefisk, blev livet efterfølgende fejret med manér - og en ordentlig shoppetur.

- Vi var jo helt euforiske over at have overlevet det måltid og tog på shoppetur i Tokyo, hvor vi skulle have alt, hvad hjertet begærer. Bulgari-smykker, den bedste mad, siger L.O.C. til magasinet Traveller om besøget på en af verdens dyreste og bedste restauranter, hvor en Kobe-bøf ifølge rapperen koster 7.000 kroner.

Relaterede

Det læser andre