Foto: Asger Ladefoged

L.O.C. lægger ikke skjul på, at den populære rapmusik og de syv solo-plader har givet brød på bordet. Og mere til.

Og det har den kommende kone nydt godt af. Da parret blev forlovet i sin tid, gav den selvgjorte millionær sin udkårne en ring til 30.000, og til hendes 30-års fødselsdag blev yderligere to fingre klædt i diamanter.

’Voice’-coachen havde travlt med tv-optagelser på kærestens store dag, men som et plaster på såret forærede han hende to ringe fra Christine Hvelplund til en samlet værdi af 64.000 kroner.

Bryllupsinvitaton


Christianes vilde hår og de afgørende øjeblikke
TIL BT - VMD
Læs også:
Christianes vilde hår og de afgørende øjeblikke


- Men hun er også den smukkeste kvinde i landet, så der er ikke så meget dér, sagde Liam med et stort smil til Billed-Bladet, da hans darling stolt kunne vise de eksklusive gaver frem.

Derudover har de flere gange været på romantisk luksusferie til eksotiske ferieparadiser.

loc


Så smuk er Christiane Schaumburg-Müller
christiane schaumburg-müller
Læs også:
Så smuk er Christiane Schaumburg-Müller


Og da en af rejserne, til Tokyo i Japan, kunne have fået en skæbnesvanger udgang, fordi parret havde forsøgt sig med den giftige spise japansk kuglefisk, blev livet efterfølgende fejret med manér - og en ordentlig shoppetur.

- Vi var jo helt euforiske over at have overlevet det måltid og tog på shoppetur i Tokyo, hvor vi skulle have alt, hvad hjertet begærer. Bulgari-smykker, den bedste mad, siger L.O.C. til magasinet Traveller om besøget på en af verdens dyreste og bedste restauranter, hvor en Kobe-bøf ifølge rapperen koster 7.000 kroner.
SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook