Juventus led sæsonens fjerde nederlag, da det ude blev 1-2 mod Fiorentina i Serie A søndag aften.

Juventus måtte søndag aften indkassere et nederlag i Seria A, da topholdet var på besøg i Firenze.

Her vandt Fiorentina opgøret 2-1.

Dermed topper Juventus stadig den bedste italienske række og har 45 point for 19 kampe.

AS Roma er et point efter, men har spillet en kamp mere.

Juventus tabte senest i ligaen i slutningen af november, da Genoa på eget græs besejrede mesterholdet.

Herefter fulgte fire sejre i træk, men sæsonens fjerde liganederlag blev en realitet søndag.

Efter otte minutter måtte veterankeeperen Gianluigi Buffon ned i fuld længde for med en god redning at holde hjemmeholdets Matias Vecino fra scoring, efter han var smuttet gennem et passivt Juventus-forsvar.

To minutter senere ramte samme Vecino ydersiden af stolpen med en afslutning fra kanten af det lille felt.

Og stormvejret fortsatte.

Efter 11 minutter måtte Buffon igen ned og parere flot for at forhindre scoring.

Derfra kom Juventus bedre med, men det var stadig fortjent, da Fiorentina kom foran efter 37 minutter.

Nikola Kalinic var kølig, da han fik chancen i fuld løb, og fra en lettere spids vinkel fandt det fjerneste målhjørne og scorede sit niende ligamål i sæsonen.

Kort før pausen kom Juventus-topscorer Gonzalo Higuain til en løs, men stor chance i feltet. Men Fiorentina-forsvaret fik blokeret.

Higuain fik scoret i anden halvleg, men hans mål var en reducering til 1-2.

Forinden havde Fiorentinas Milan Badelj nemlig sendt en lang aflevering mod mål. En medspillers bevægelser forstyrrede Gianluigi Buffons udsyn og vægtfordeling så meget, at afleveringen strøg i nettet.