FC København er efter kvartfinalenederlaget på 0-2 mod AaB færdige i pokalturneringen.

»Vi er ekstremt kede af det,« sagde FCK-profilen Rasmus Falk efter kampen til B.T. og tilføjede:

»Pokalturneringen ville vi gerne have vundet. Men det kommer desværre ikke til at ske i denne sæson. Heldigvis er vi stadig med i kampen om DM-guldet, ligesom vi fortsat lever i Europa League.«

Rasmus Falk vurderede at FC København var udmærket med i kampen mod AaB i første halvleg.

FCK-manager Ståle Solbakken i aktion på sidelinien i onsdag aftens pokalkvartfinale mod AaB i Aalborg. Foto: Henning Bagger

»Jeg synes, at vi i de første 45 minutter får sat et godt tryk, ligesom vi er boldbesiddende. Vi må dog erkende, at vi ikke er tilstrækkelig effektive de gange, hvor muligheden for at score opstår,« sagde Rasmus Falk.

Ligesom FCK-manager Ståle Solbakken var han ikke tilfreds med, at AaB umiddelbart inden pausen kom foran 1-0.

»Det er hamrende irriterende, at vi efter en dødboldsituation kommer bagud på det tidspunkt af kampen. Det er sådan noget, der bare ikke må ske,« sagde Rasmus Falk.

Holdkammeraten Victor Nelsson havde det heller ikke specielt godt med nederlaget.

»Det er aldrig rart at tabe en fodboldkamp, men vi må erkende at AaB i dag var bedre og mere kyniske end os,« sagde Victor Nelsson, der havde denne kommentar til, at FCK-manager Ståle Solbakken blev udvist af dommer Jens Maae fem minutter efter pausen.

»Vi vil selvfølgelig helst have ham på sidelinien, men at han i stedet måtte nøjes med at se kampen færdig på tilskuerpladserne er ikke noget, vi tænker videre over undervejs. Det fik ingen indflydelse på vores præstation,« sagde Victor Nelsson.