KØB PLUS!

FCK afviser skyld i romerlys-inferno

FC Københavns direktør Anders Hørsholt mener ikke, at kontrollørene kunne have gjort mere for at have stoppet tysk fyrværkeri-inferno.

En mindre gruppe af Stuttgarts fans manglede bestemt ikke ammunition, da de hen mod slutningen af første halvleg i torsdagens kamp mod FC København i Parken fyrede alt fra romerlys, raketter og kanonslag af.

Og faktisk var mængden af ulovlig pyroteknik så stor, at det fik kampens skotske dommer til midlertidigt at afbryde kampen.

Alligevel mener FC Københavns direktør ikke, at klubbens kontrollører kunne have gjort mere for at have forhindret fan-balladen. 

- Vi visiterer jo efter forskrifterne i forhold til, hvad vi må og skal. Men man kan jo ikke visitere for alt. De romerlys er blevet så små, at man ikke kan fange dem alle sammen. Og de er blevet meget opfindsomme til at gemme dem, siger Anders Hørsholt og tilføjer: 

- Visiteringsmæssigt kan vi ikke gøre mere. Det kan vi ikke. Så hvis man gerne vil lave ballade, så kan man det, fortæller han.

Balladen fik en kort overgang Uefas udsendte til at true med at stoppe opgøret, hvis balladen fortsatte.

Det skete dog ikke, og det var den rigtige beslutning, konkluder Anders Hørsholt.

- Selvfølgelig skulle kampen ikke have været afblæst, men var det sket en gang til, så kunne man måske have overvejet det.

Stuttgart vandt som bekendt opgøret 2-0 og rykker dermed forbi FC København og op på andenpladsen i pulje E.

Der resterer forsat to runder af Europa Leagues indledende gruppespil.

Læs også: