KØB PLUS!

Bolaños bænket igen - Gislason spiller

Christian Bolaños er igen blandt reserverne til FC Københavns vigtige Europa League-opgør i Molde. I stedet spiller islandske Rurik Gislason. Se hele startopstillingen.

En af FC Københavns vigtigste spillere i det offensive spil gennem de seneste par år, er Christian Bolaños. For nylig har costaricaneren imidlertid haft problemer med en skade, og det lader til at have kostet ham pladsen på højre kanten, som tidligere sad tungt på.

Bolaños har været lidt inde og ude af holdet på det seneste, men nu er han igen ude. I stedet spiller Rurik Gislason, der imponerede i søndagens sejr over FC Midtjylland, på højre kant i aftenens vind-eller-forsvind-kamp mod Molde.

Resten af FC Københavns startopstilling er uden overraskelser. Thomas Delaney overtager pladsen på venstre side af midtbanen efter skadede Nicolai Jørgensen, mens resten af Arël Jacobs udvalgte er de samme, som spillede i weekenden.

Når det gælder Moldes opstilling, er det bemærkelsesværdigt, at der ikke er blevet plads til senegalesiske Pape Paté Diouf, der er lejet ud fra netop FCK.

FC København: Kim
Christensen - Lars Jacobsen, Ragnar Sigurdsson,Kris Stadsgaard, Pierre
Bengtsson - Rurik
Gislason, Claudemir, Thomas Kristensen, Thomas Delaney, César Santin, Andreas
Cornelius

Molde FK: Espen Bugge Petersen - Martin Linnes, Kristoffer Vatshaug, Vegard Forren, Knut Olav Rindarøy - Joshua Gatt, Magnus Eikrem, Daniel Hestad, Mattias Moström - Jo Inge Berget, Daniel Chima.

FØLG KAMPEN LIVE HER.

Læs også: