Danmark

Så meget kan du få for lotto-millionerne

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Lottomillionær i Vordingborg. Frank Karberg med en Peugeot 508
Lottomillionær i Vordingborg.
Lottomillionær i Vordingborg.

11 proprietærgårde, 100 stk. Peugeot 508 eller 875 guldringe med diamant? Med næsten 50 millioner kroner på kontoen er der masser af muligheder for en frisk start på et liv i sus og dus i Vordingborg.

- Jeg ved sgu ikke, hvad jeg skulle bruge så mange penge til. Seriøst, jeg aner det ikke, siger indehaver af Home i Vordingborg, Thomas Emanuelsen. Og man forstår godt ejendomsmægleren, for det dyreste hus, der er til salg hos mægleren, er en proprietærgård til 4,3 mio. kr.

Fortsætter man til Peugeot-forhandleren i Vordingborg, kan sælger Frank Karberg fortælle, at deres topmodel, Peugeot 508, kan erhverves for en halv million. Et simpelt regnestykke afslører, at den nyudklækkede lottovinder fra ’Millionærkiosken’ i Vordingborg ville kunne købe nok biler til at fylde en parkeringskælder.

Hos den lokale guldsmed ’Keis Guld & Sølv’ finder indehaver Henrik Keis en flot guldring prydet med en stor diamant frem, da BTs udsendte reporter spørger til det dyreste, butikken har. Overraskende nok forsikrer guldsmeden, at han godt kan levere de godt 1.000 eksemplarer, som ville kunne købes for de 50 mio. kroner.

Relaterede

Det læser andre