En 55-årig kvinde blev tirsdag aften klokken 21.13 fundet død på en mark ved Hårslev på Nordfyn. Ifølge politiet er hun formentlig trampet ihjel af sine køer, som hun elskede højt.

Den 55-årige kvinde, der sammen med sin mand driver et økologisk landbrug, var tirsdag aften ude for at kigge til køerne på marken. Da hun ikke vendte hjem igen, blev manden urolig og gav sig til at lede efter hende. Kort efter gjorde han det uhyggelige fund på marken.

Den dræbte kvinde havde mærker i hovedet, som tydede på, at hun på en eller anden måde var blevet ramt af sine køer. Derfor formoder poliet, at hendes død skyldes en tragisk ulykke.

- Hun var vant til at tage sig af køerne, men er formentlig blevet ramt af en af køerne eller blevet trådt på, siger vagtchef Per Sterobo fra Fyns Politi til bt.dk.

En bekendt til kvinden fortæller, at den 55-årige ofte sagde, at hun elskede sine køer som sine egne børn. De var ifølge kvinden normalt så fredelige og rare at have med at gøre.

Et retsligt ligsyn med deltagelse af embedslægen skal i løbet af onsdagen forsøge at fastlægge den præcise dødsårsag. Politiet ønsker at få fastslået med sikkerhed, at der ikke har været tale om en forbrydelse.