Brylluppet med franske Marie Cavallier skal stå den 24. maj, men bruddet med grevinde Alexandra har kastet skygger i prins Joachims nye forhold.

DEBAT: HOLDER ÆGTESKABET?

Der kan ikke sættes spørgsmålstegn ved kærligheden mellem prins Joachim og Marie Cavallier, men vejen til brylluppet, der skal stå den 24. maj, har været mærket af prinsens forliste ægteskab.

Bruddet med grevinde Alexandra har fyldt meget i prinsens liv – også efter han mødte sin nye store kærlighed, men fortiden er nu sat til side, og sammen med Marie er han nu klar til at gå fremtiden i møde. Men processen har været hård for Prinsen.

- Inden vi siger ja til hinanden i kirken, vil jeg blankt erkende, at der har været kriser. Jeg tror, der var så mange ubesvarede spørgsmål. Der var så mange udråbstegn, der fulgte i mit kølvand, som for min forlovede var for tungtvejende til at overse, siger prins Joachim til B.T.

Prinsen og Marie gik kortvarigt fra hinanden, på grund af Joachims tvivl, men parret er nu klar til at tackle fremtiden. Fortiden har dog ikke helt sluppet sit greb i Joachim.

- En af tankerne er frygten for, at det kommer til at køre galt igen, og usikkerhed om, at man skal ændre livsform. Hele det register har jeg været igennem og kan nok ikke slippe helt.

Læs B.T.s åbenhjertige interview med prins Joachim i fredagens udgave af B.T.